رشته مهندسي فناوري کسب و کار ديجيتال تصويب شد
با تصويب شوراي برنامه ريزي آموزشي و درسي علمي – کاربردي، براي نخستين بار، دوره مهندسي فناوري کسب و کار ديجيتالي، با نگاه به آينده بازار و مارکتينگ، در دانشگاه جامع علمي – کاربردي برگزار ميشود.
دکتر عليرضا جمالزاده، سرپرست دفتر برنامهريزي درسي دانشگاه جامع علمي – کاربردي، با اعلام اين خبر، اظهار داشت:
دوره مهندسي فناوري کسب و کار ديجيتالي، از جمله بحثهاي مهمي است که با پيشرفت فضاي ديجيتال و اينترنت، شکل جديتري به خود گرفته است؛ در واقع، با گسترش فناوري، شکل و شمايل کسب و کارها تغيير کرده و رونق اينترنت، علاوه بر ايجاد کسب و کارهاي جديد، موجب سرعت بخشي و يکپارچگي عواملي چون برقراري ارتباط با مشتريان، شناختن بازار هدف براي فروش، آگاهي از فعاليت رقيبان و سهولت کسب و کارهاي کوچک و بزرگ شده است که نيازمند سواد دانشگاهي است.
دبير شوراي برنامهريزي آموزشي و درسي علمي – کاربردي، ضمن تاکيد بر ضرورت اجراي اينگونه آموزشها در قالب نظام آموزشهاي شغلي، خاطر نشان کرد:
دانشآموختگان اين رشته، مهارتها و توانمنديهايي، مانند: تجزيه و تحليل کسب و کار، شناسايي و توصيف نهادهاي خارجي، مانند:
مشتريان، تامينکنندگان و سيستمهاي خارجي در تعامل با کسب و کار، توليد نرمافزارهاي مديريتي (CRM)، توسعه نرمافزارهاي تحت وب کسب و کارهاي ديجيتالي، مهارت فني و تجاري لازم در زمينه بازاريابي ديجيتال، طراحي و راه اندازي سايتهاي ارايه دهنده خدمات ديجيتالي، کار با انواع شبکههاي اجتماعي، تنظيم و بهينهسازي شبکه اجتماعي براي افزايش ديد محتوا (بازاريابي اجتماعي)، نظارت و بررسي بازخورد شبکههاي اجتماعي و اثربخشي آنها از طريق تجزيه و تحليل گزارشهاي دورهاي، بهينهسازي موتور جست و جو (Search Engine Optimization:SEO) به منظور بهبود تجربه کاربري و بالا بردن رتبه سايت در موتورهاي جست و جو، مديريت ابزارها و سيستمهاي پردازش دادهها، کار با ابزارهاي تجسم داده، ابزارهاي مدلسازي داده، سيستمهاي پشتيباني تصميم، سيستمهاي مديريت پايگاه داده و سيستمهاي انباره داده، به کارگيري زبانهاي برنامه نويسي و … را کسب مينمايند.
سرپرست دفتر برنامهريزي درسي دانشگاه جامع علمي – کاربردي، تصريح کرد: دانشآموختگان اين رشته، ميتوانند، مشاغلي، همچون:
کارشناس و تحليلگر SEO، معمار و مدلساز کسب و کار ديجيتالي، تحليلگر کسب و کار ديجيتالي، استراتژيست کسب و کار ديجيتالي، کارشناس توليد و توسعه نرمافزاري EB، کارشناس و تحليلگر شبکههاي اجتماعي، کارشناس و تحليلگر هوش تجاري، کارشناس و تحليلگر بازاريابي و تبليغات ديجيتالي را احراز کنند.
بیشتر بخوانید :
جزئیات جدید از تقلب در کنکور تجربی/ سوالات چه زمانی منتشر شدند؟
دکتر جمالزاده افزود:
اين دوره، جزو رشتههاي پُر تقاضا بوده و تمام محتواي آن، با توجه به آخرين دستاوردهاي حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات تدوين شده است و به خاطر داشتن بازار کار و نياز جامعه امروزي، از جذابيت خاصي براي اشتغال برخوردار است.
وي در ادامه، گفت:
آموزش در محيط کار اين دوره، نيز شامل ۵۱۲ ساعت آموزش عملي در محيط کار واقعي، به همراه مدرسان با تجربه در اين حوزه شغلي در قالب دروس کاربيني و کارورزي ۱ و ۲ خواهد بود.
سرپرست دفتر برنامهريزي درسي دانشگاه جامع علمي – کاربردي، در پايان، اظهار داشت:
علاقهمندان براي ثبتنام به منظور تحصيل در اين رشته و همچنين اطلاع از ساير رشتههاي دانشگاه جامع علمي – کاربردي، ميتوانند تا ۱۴ تير ماه (فردا) به سايت سازمان سنجش به آدرس:
www.sanjesh.org يا سايت دانشگاه جامع علمي – کاربردي به آدرس: www.uast.ac.ir مراجعه نمايند.