جمع بندی کنکور واجب تر از نان شب برای هر کنکوری!
اهمیت دوران جمع بندی بر تمام کنکوری ها پر واضح است چرا که حجم مطالب خوانده شده در دوران آمادگی پیش از کنکور بسیار زیاد است و از آنجا که نمیتوانید تمام این مطالب را شب قبل از آزمون مرور کنید پس باید در طول دوران آمادگی برای کنکور زمان هایی برای مرور و جمع بندی در نظر بگیرید.
چه زمانی برای جمع بندی مناسب است؟
در پاسخ به این سوال باید به شما داوطلبان تلاشگر بگویم در طول دوران مطالعه به چندین نوبت جمع بندی نیاز خواهید داشت اما برای جمع بندی کامل کنکور بهتر است زمانی شروع به این کار کنید که حدود 50 روز تا برگزاری آزمون فرصت دارید یعنی اگر کنکور شما قرار است در ده روز اول تیرماه برگزار شود از اواسط اردیبهشت ماه زمان مناسبی برای شروع برنامه ریزی و جمع بندی کنکور محسوب میشود.
چگونه برای کنکور جمع بندی کنیم؟
اصل مطلب برای جمع بندی کامل کنکور همینجاست.
واقعا مباحثی را که در طول سه سال آموزش دیده ایم چگونه جمع بندی باید بکنیم؟
چگونه آموخته های خود را مرور کنیم و مطالب گذشته را یادآوری کنیم؟ آیا با همان روش های حل تشریحی باید به سراغ سوالات تستی کنکور برویم؟
قدم اول برای جمع بندی کنکور داشتن یک برنامه ریزی اصولی بر اساس شرایط شماست.
بهتر است قبل از شروع به جمع بندی به ظرفیت های خود نگاهی کنید، نقاط ضعف و قدرت خود را شناسایی کنید و سپس با کمک یک مشاور دلسوز و کاردان اقدام به تهیه یک برنامه اصولی و حرفه ای برای جمع بندی کنکور کنید.
چگونه برای جمع بندی کامل کنکور برنامه ریزی کنیم؟
همانطور که گفته شد در مرحله اول نقاط ضعف و قدرت خود را شناسایی کنید. در چه دروسی تسلط بیشتری دارید؟
در کدام مباحث قوی تر هستید؟
مهارت تست زنی خود را چگونه ارزیابی میکنید؟
چند روز تا برگزاری آزمون کنکور فرصت دارید؟
به چه درصدی در هر درس برای قبولی در رشته و دانشگاه مورد علاقه خود دارید؟
بعد از پاسخ به سوالاتی از قبیل سوالات مطرح شده اکنون میتوانید برنامه ریزی دقیق تری نسبت به شرایط خود داشته باشید.
حالا با توجه به ساعت های آزاد خود باید آماده موفقیت در کنکور شوید.
جمع بندی خوب چه ویژگی هایی دارد؟
برای پاسخ دقیق تر به این سوال باید ابتدا توضیح مختصری را بدهم، معیار بررسی برای خوب و مناسب بودن باید نسبت به شرایط هر فرد تعریف شود همچنین برنامه ای خوب و مناسب ارزیابی میشود که اولا قابل اجرا باشد یعنی با نگاه ایده آل گرایانه بدون در نظر گرفتن شرایط واقعی تعیین نشده باشد و دوم اینکه موثر و نتیجه بخش باشد.
اما چند ویژگی بین تمام جمع بندی های کامل کنکور مشترک است که در اینجا با شما به اشتراک میگذارم:
دارای درسنامه باشد
بله درست است دارای درسنامه باشد، میدانم که فرصت شما محدود است اما شما برای یادآوری و ثبیت آموخته های خود نیاز به مرور دوباره دارید که بهتر است بسته جمع بندی شما دارای درسنامه ای کوتاه و خلاصه باشد که با مرور کوتاه آن مباحثی که قبلا مطالعه کردین را دوباره یادآوری کنید و نکات مهم را به خاطر بسپارید.
بیشتر بخوانید :
جمع بندی دروس را فراموش نکنيم!
به حل تست به روش تستی بپردازد
در دوران جمع بندی کنکور شما باید مهارت تست زنی خود را به خوبی تقویت کنید چرا که آزمون کنکور شما به صورت تست های چهارگزینه ای است که باید در حل سوالات سرعت عمل داشته باشید. پس در جمع بندی کامل کنکور تمرکز بیشتر شما باید بر روی حل تست و تیپ تست ها باشد همچنین روش حل تستی را به خوبی فراگیرید.
از حل و بررسی کنکورهای برگزار شده غافل نشوید!
هر سال شاهد تکرار تعدادی از سوالات کنکورهای پیشین در آزمون کنکور هستیم و همچنین شاهد یک جریان تکراری و یکنواخت در چیدمان سوالات کنکور نیز هستیم که حتما باید در زمان جمع بندی کنکور حداقل 4 آزمون برگزار شده قبلی را حل کنید همچنین بهتر است که برای خود شرایط جلسه امتحان را فراهم کنید یعنی راس ساعت 8 صبح با مدادی که قرار است سوالات کنکور را پاسخ دهید به حل تست ها بپردازید و راس ساعت نیز آزمون خود را به اتمام برسانید تا بتوانید مهارت و سرعت تست زنی خود را نیز ارزیابی کنید. پس یکی از ویژگی های جمع بندی کنکور حرفه ای اختصاص زمان برای حل کنکورهای پیشین میتواند باشد.
نقاط ضعف خود را تقویت کنید
با حل سوالات کنکورهای قبلی قطعا به سوالاتی برخواهید خورد که زمان زیادی از شما برای حل گرفته باشد و یا اینکه از پس حل آن برنیامده باشید و یا اینکه به آن ها پاسخ اشتباه داده اید در این شرایط شما داوطلب عزیز باید بعد از تصحیح پاسخنامه خود این قبیل تست ها را علامت گذاری کنید و یا مرور دوباره مبحث آن و همینطور حل دوباره همان تست ها در دو روز بعد نقاط ضعف خود را کم تر و کم تر کنید تا بتوانید در رشته و دانشگاه مورد نظر خود قبول شوید.