قبولی در رشته دندانپزشکی در سن ۴۰ سالگی
یکی از سوالاتی که بسیار از ما می شود این است که آیا می توان در 40 سالگی در کنکور دندانپزشکی شرکت کرد یا خیر. در این مقاله تصمیم داریم تمامی مواردی که می تواند در زمینه کنکور دندانپزشکی در ۴۰ سالگی تاثیرگذار باشد را بررسی نماییم و یه این سوال پاسخ دهیم که آیا در سن چهل سالگی ارزش دارد در رشته دندانپزشکی تحصیل نمایید یا خیر.
اگر با هر دانشجوی رشته دندانپزشکی این موضوع را مطرح کنید شاید به شما بخندد و بگوید اگر میخواهی در رشته دندانپزشکی تحصیل نمایی ان هم در سن 40 سالگی بعد از فارغ التحصیلی دیگر پیر خواهی شد و دیگر مدرک دندانپزشکی تو بدرد نمیخورد. البته شاید این جمله هم خیلی نامربوط نباشد چرا که اگر قصد دارید در رشته دندانپزشکی ان هم در سن 40 سالگی وارد شوید باید بدانید که تحصیل شما در رشته پزشکی حداقل به طور معمول حدود 10 تا 12 سال زمان خواهد برد و اگر بخواهید تخصص بگیرید زمانی در حدود 7 سال زمان خواهد برد. با این احتساب در زمان فارغ التحصیلی سن شما حدود 60 سال خواهد بود که به نظر عقلانی نخواهد بود. اما اگر به این رشته علاقه مند هستید موضوع متفاوت خواهد بود.
بیشتر بخوانید :
کدام سهمیه ها در کنکور حذف میشوند؟
فرمول حفظ کردن فايدهاي ندارد؛ بايد فيزيک و رياضي را درک کرد (بخش اول)
پس با این اوصاف چه باید کرد آیا باید کنکور دندانپزشکی در ۴۰ سالگی را رها کرد و کلا قید رشته دندانپزشکی را بزنید . در این مقاله میخواهیم به شما بگوییم که خیر هیچ وقت “بیخیال آرزوهای خود نشوید حتی اگر قرار است بهای سنگینی را بابت بدست آوردن آنها پرداخت کنید”
در این مقاله میخواهیم به کسانی که قصد شرکت در کنکور دندانپزشکی در ۴۰ سالگی را دارند بدهیم که در موفقیت آنها در این کنکور نقش بسزایی خواهد داشت.
شرکت در کنکور دندانپزشکی در ۴۰ سالگی
مهم ترین موضوعی که باید به کسانی که قصد شرکت در کنکور دندانپزشکی در ۴۰ سالگی را دارند بگوییم این است که باید بدانید در مدت زمان تحصیل در رشته دندانپزشکی چه مراحلی را خواهید گذراند. طول کل دوره تحصیلی ۶ سال می باشد که به دو دوره علوم پایه (۲ سال) و دوره تخصصی همراه با کارآموزی (۴ سال) تقسیم می شود.
در دوره علوم پایه دانشجو ۲ سال به یادگیری دروس بیوشیمی، فیزیولوژی نظری، فیزیولوژی عملی، آناتومی، آمار پزشکی و دندانپزشکی و روش تحقیق، بهداشت عمومی، بافت شناسی، ژنتیک انسانی، میکروب شناسی و ایمنولوژی می پردازد و پس از این ۲ سال در صورت قبولی در آزمون علوم پایه به دوره بعدی راه می یابد.
در دوره تخصصی دروسی مانند آسیبشناسی فک و دهان، ارتودنسی، اندودنتیکس، پروتزهای ثابت و اکلوژن، پروتزهای متحرک و فک و صورت ، پریودنتولوژی، ترمیمی و مواد دندانی، بیماریهای دهان و دندان، جراحی دهان و فک و صورت، دندانپزشکی کودکان و رادیولوژی دهان و فک و صورت تدریس می شود. همچنین در این دوره از رشته دندانپزشکی دانشجویان به کارآموزی می روند و از نزدیک با بیماری های دهان و دندان آشنا شده و با نظارت اساتید در پایان این دوره همچون یک دندانپزشک عمومی به تشخیص و درمان بیماری می پردازند.
حال با تمام این مسائل باز هم تمایل به تحصیل در رشته دندانپزشکی را دارید میتوانید با ما از طریق تلفن های اعلام شده تماس بگیرید و راهنمایی لازم را دریافت کنید.
از اخبار آزمون سراسری جا نمانید ! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام موسسه گام برتر همشاگردی کلیک کنید … و یا عضو پیج اینستاگرام ما بشید …