پشت کنکور ماندن کار درستی است؟
اگر قصد ماندن پشت سد کنکور دارید و نمیدانید چه کاری را باید انجام دهید، حتما این مطالب را مطالعه کنید.
وقتی داوطلبان از جلسه خارج می شوند یا هنگامی که نتایج کنکور اعلام می شود، خیلی از کنکوری ها درگیر این سوال هستند که پشت کنکور بمانند یا خیر؟ این سوال برای همه تا حدودی بسیار دشوار خواهد بود.
کسانی که عملکرد مناسبی نداشته اند یا رتبه دلخواه خودشان را برای رشتهای که آرزویشان بوده، بدست نیاورده اند، از خود می پرسند آیا یک سال دیگر، پشت کنکور بمانیم یا خیر؟ نظرات مختلفی وجود، یکی میگوید، ارزش ندارد بمانی، هر رشته ای در آمد برو؛ برخی می گویند برای هدفت بجنگ و سال دیگر دوباره آزمون بده. برخی هم می گویند، برو هر چه قبول شدی را بخوان و بعد در تحصیلات تکمیلی جبران کن وغیره که تمام این افکار قابل درک است.
بيشتر بخوانيد :
برنامه ریزی کنکور ۹۹
ریشه های تنبلی های ناگزیر در افراد مختلف
برای موفقیت، بهانه بی بهانه
خود را براي يک زندگي متفاوت آماده کنيد
در این مورد باید یادتان باشد تصمیم نهایی را خودتان باید بگیرید در واقع باید از یک جایی مسئولیت زندگیمان را بر عهده بگیریم، یادتان باشد هر کسی به شما بگوید این کار را انجام بده یا نه در هر زمینه ای، از جمله پشت کنکور ماندن یا نماندن، صرفاً تجربیات شخصی و دانش شخصی خود را که حتما هم با ارزش است با شما در میان میگذارد.
هر فردی از لنز چشمان خودش به موضوع نگاه می کند که دقیقا قابل ترجمه به شرایط شما نیست البته منظور این نیست که نظر دیگران بیارزش است بلکه حتما توجه کنید، خصوصا به حرف پدر، مادر، معلم، مشاور و افراد باتجربه گوش دهید ولی در آخر خودتان باید تصمیم بگیرید؛ چون هیچ کسی دقیقا نمی تواند جای شما باشد. اطلاعات را جمعآوری کنید، فکر کنید، خودشناسی کنید و تصمیم بگیرید.
بیشتر بخوانید: توانایی خود را دست کم نگیرید
نکته دوم: اینکه پشت کنکور بمانم یا نه، در عمق قضیه به خودشناسی و خودآگاهیتان برمی گردد، به اینکه شما چقدر شغل ایده آل خودتان را میشناسید.
در دانشگاه یک رشته ای را در طول ۳ تا ۷ سال نهایتا میخوانید، ولی بلاخره وارد بازار کار میشوید. درس خواندن مقطعی است و شما بر اساس شغل آینده تان و نه رشته دانشگاهی) باید تصمیم به تحصیل بگیرید.
برای کشف شغل ایدهآل، تکنیکهای مختلف علمی وجود دارد، بر اساس ویژگی های شخصیتی، استعدادها، توانایی ها، سیستم ارزشی و علایقتان و تلاقی همه این موارد با نیاز بازار، آنوقت شما می توانید تصمیم درستی بگیرید.
در آخر این شما هستید که با شناختی که از خود دارید می توانید بهترین تصمیم را بگیرید.