سبک یادگیری تان چیست؟
بک یادگیری تان چیست؟
گاهی اوقات هست که برای یادگیری یک چیز ساده تلاش می کنیم اما در فهم مفهوم اصلی مشکل داریم.
در واقع دچار مشکلی در زمینه سبک های یادگیری هستیم و در این حالت نه تنها خسته و ناکام می شویم بلکه در فرایند ارتباط و یادگیری شکست می خوریم.
در نتیجه شما باید با سبک طبیعی یادگیری خودتان آشنا شوید ،تا بتوانید روی توسعه روش یادگیری خودتان کار کنید و روش های یادگیری متفاوت را در خود ارتقا بخشید.
یکی از گسترده ترین مدل های استفاده شده برای سبک های یادگیری، شاخص سبک های یادگیری است که توسط ریچارد فلدر و لیندا سیلورمن در اواخر سال 1980 تدوین شد. بر اساس این مدل سبک های یادگیری 4 بعد دارد. این ابعاد را مانند یک طیف در نظر بگیرید که یک ترجیح یادگیری در انتهای سمت راست و دیگری در انتهای سمت چپ وجود دارد. این ابعاد عبارتند از:
انعکاسی:
در این سبک افراد، ترجیح می دهند که فکر کنند، گزینه ها را ارزیابی کنند و از طریق تجزیه و تحلیل یاد بگیرند. آنها دوست دارند یک مسئله را به تنهایی حل کنند.
جزء نگر:
یادگیرندگان جزء نگر ترجیح می دهند اطلاعات به صورت خطی و با یک نظم خاص ارائه شود. آنها جزئیات را در کنار هم قرار می دهند تا به درک تصویر بزرگ دست یابند.
حسی:
یادگیرندگان حسی، اطلاعات عینی ، کاربردی و روشمند را ترجیح می دهند. آنها در جستجوی واقعیت ها هستند.
دیداری:
یادگیرندگان دیداری شکل ها، نمودارها و دیاگرام ها را ترجیح می دهند. آنها در جستجوی ارائه تصویری اطلاعات هستند.
شهودی:
یادگیرندگان شهودی، اطلاعات مفهومی و تئوری را ترجیح می دهند. آنها در جستجوی معنا هستند.
فعال:
یادگیرندگان فعال ترجیح می دهند اشیا را دستکاری کنند، آزمایش های فیزیکی انجام دهند و از طریق امتحان کردن یاد بگیرند. آنها دوست دارند یک مسئله را به صورت گروهی حل کنند
کلامی:
یادگیرندگان کلامی ترجیح می دهند اطلاعات را بشنوند یا بخوانند. آنها در جستجوی توضیح از طریق لغات هستند.
کل نگر:
یاد گیرندگان کل نگر یک رویکرد کل گرا و نظام مند را ترجیح می دهند. آنها ابتدا تصویر بزرگ را می بینند و سپس وارد جزئیات می شوند.