نتایج در این بخش نمایش داده می شود

ساعت مطالعه نفرات برتر کنکور چقدر است؟

سلام به همه دوستان امیدوارم حال همتون خوب باشه و شاد و سلامت باشید. تو سال کنکور ساعت مطالعه یکی از اساسی ترین مسائل برای موفقیت هست، حالا یکی با ۴۰ ساعت مطالعه در روز در کنکور موفق شده و یکی هم با ۶۰ ساعت مطالعه هفتگی تو کسب نتیجه ناکام مونده. اینجاست که مسئله کیفیت مطالعه مطرح میشه، دوستان عزیزم توجه کنید که کمیت ساعت مطالعه مهم هست اما کمیت باید همراه با کیفیت باشه و ساعت مطالعه ای که دارید باید مفید واقع بشه و به زمان های پرت تبدیل نشه. خیلی از شما دوست دارین بدونین ساعت مطالعه نفرات برتر کنکور چقدر بوده که تونستن موفقیت بزرگی تو این آزمون بزرگ بدست بیارن. ما تو این مطلب سعی میکنیم ساعت مطالعه نفرات برتر کنکور رو به شما از زبان خود رتبه های برتر بیان کنیم. همراه ما باشید

ساعت مطالعه نفرات برتر کنکور

محمد احمدی رتبه اول تجربی ۹۵

من فارغ‌التحصیل رشته ریاضی هستم که در سال ۹۱ در کنکور ریاضی رتبه ۳ را کسب کردم و در رشته‌ی مهندسی برق دانشگاه شریف سه سال تحصیل کردم. درس خواندن برای کنکور تجربی را از مهر آغاز کردم که ۷۰ تا ۸۰ درصد وقت را به درس زیست‌شناسی از مهر ماه تا اوایل فروردین اختصاص دادم. پس از این دوره بین درسهای دیگر و زیست‌شناسی تعادل برقرار کردم و به طور متوسط روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت به مطالعه اختصاص میدادم.

امید روانبخش رتبه دوم کنکور تجربی ۹۵

روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت و به‌ ویژه در روزهای تعطیل درس می‌خواندم و در روزهای عادی نیز ۶ ساعت درس می‌خواندم و به‌دلیل علاقه‌ای که به رشته تجربی داشتم برای آن انرژی صرف کردم.

پارسا خلفی رتبه چهارم کنکور تجربی ۹۵

به طور معمول در روز های تعطیل ۱۰ ساعت و در روزهای غیر تعطیل ۶ ساعت برای مطالعه کنکور اختصاص داده بودم که با راهنمایی‌ های لازم و برنامه‌ ریزی اساسی توانستم به این موفقیت دست یابم.

امیرحسین طبیبیان رتبه ششم کنکور تجربی ۹۵

من دیپلم ریاضی دارم و در دوره پیش‌دانشگاهی تغییر رشته دادم و رشته تجربی را برای شرکت در کنکور انتخاب کردم. ابتدا با هفته‌ای ۴۰ ساعت مطالعه را شروع کردم و تا زمان نزدیک به کنکور ساعات مطالعه خود را به ۵۰ ساعت در هفته رساندم.

آرمین گلچین رتبه هفتم کنکور علوم تجربی ۹۵

هفتگی برنامه‌ ریزی می‌کردم و با معلمانم هم مشورت می‌کردم که چه روزی چه درسی را برای جبران کدام نقاط ضعف بخوانم که شکر خدا با این برنامه موفق شدم. میزان مطالعه من برای کنکور، از مهرماه تا نوروز، بین ۸ الی ۹ ساعت بود. بعد از عید نوروز و با نزدیک شدن به کنکور، میزان مطالعه را به ۱۰ الی ۱۱ ساعت رساندم.

مهشاد افشارزاده رتبه هشتم کنکور تجربی ۹۵

زمان مطالعه من برای کنکور متغیر بود، از روزی ۵،۶ ساعت شروع کردم و به تدریج زمان را افزایش دادم تا به زودی حدود ۱۲ ساعت هم رسیدم. البته تابستان پارسال با ساعات کمتری درس خواندن را شروع کردم، چون می‌دانستم فرآیند کنکور طولانی و خسته‌کننده‌ است، بنابراین با روزی حدود ۵ ساعت شروع کردم.

پارسا سیفی رتبه دهم کنکور علوم تجربی ۹۵

روزهای تعطیل ۸ تا ۱۰ ساعت درس می خواندم و در دیگر روزها که مدرسه می‌رفتم روزانه ۵ ساعت درس خواندم و در درسهای زیست شناسی و ریاضیات کلاس می رفتم.

فراز فرح وش رتبه پنجم کنکور ریاضی ۹۵

در روزهایی که مدرسه بودم، بین ۵ تا ۶ ساعت و در روزهایی که در خانه بودم، بین ۸ الی ۱۰ ساعت مطالعه می‌کردم.

سجاد قاسمی رتبه دوم کنکور انسانی ۹۵

مطالعه برای کنکور را از سوم دبیرستان به‌طور جدی شروع کردم. در سال چهارم مطالعاتم بیشتر شد به‌ طوری که در روزهایی که مدرسه می‌رفتم به‌ طور مفید ۳ تا ۴ ساعت و در روزهای تعطیل ۹ تا ۱۰ ساعت مطالعات درسی داشتم

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.