رشته های مجاز که با آنها می توانید داروساز شوید
سوالات زیادی وجود دارد که در رابطه با داروسازی مطرح میشود. بسیاری از داوطلبان کارشناسی هستند که میخواهند در رشته داروسازی ادامه تحصیل دهند.
آیا برای ادامه تحصیل در داروسازی حتما باید داروسازی خوند؟؟؟؟؟
آیا میدانستید با رتبه 20000 میتوان رشته شیمی دارویی قبول شده و از طریق این رشته در آزمون تخصصی داروسازی شرکت کرد؟!! یعنی سرنوشت شما با رتبه 200 کنکور که داروسازی خونده تفاوتی نداره چون اون هم در نهایت باید بعد از اتمام تحصیلاتش تو این آزمون شرکت کنه.
نحوه تغییر رشته از شیمی به داروسازی به چه صورت است؟؟؟؟
سوال بسیاری از داوطلبان این است که آیا میتوان از کارشناسی به داروسازی رفت؟؟؟ قطعا خیر
ابتدا باید این مساله را بیان کنیم که از دوره کارشناسی نمیتوانید به رشته های داروسازی و پزشکی تغییر رشته دهید.!!!
روش های متعددی وجود دارد تا شما بتوانید به رشته داروسازی بروید. اما ابتدا میخواهیم ساده ترین راه را برای شما عزیزان توضیح دهیم:
ساده ترین راه برای رفتن به داروسازی این است که شما دورۀ ارشد خود را در شیمی بخوانید و بعد از آن در آزمون تخصصی پی اچ دی داروسازی که هر سال توسط وزارت بهداشت برگزار می شود شرکت کنید.
این آزمون شامل درس هایی مثل تجزیه دستکاهی، شیمی آلی، شیمی تجزیه، بیولوژی و فارماکولوژی استو برای همین دانشجو های ارشد شیمی شانس خوبی برای قبولی دارند و هر ساله بسیاری از دانشجو های رشتۀ شیمی در این آزمون پذیرفته می شوند و دورۀ پی اچ دی خود را در دانشکده های داروسازی زیر نظر وزارت بهداشت می گذرانند. برای این موضوع دانشجویان شیمی فقط می توانند در رشت هی شیمی دارویی دانشکده های داروسازی پذیرفته شوند و سایر رشته های پی اچ دی مانند داروسازی گیاهی یا داروسازی بالینی یا داروسازی صنعتی را نمی توانند شرکت کنند . اما رشتۀ شیمی دارویی به نوبۀ خود شاید علمی ترین شاخۀ داروسازی است و من مطمئن هستم دانشجویان رشتۀ شیمی حتمآ از آن لذت وافری خواهند برد.
بهتر است دانشجوی کارشناسی که می خواهد در رشتۀ داروسازی ادامۀ تحصیل دهد دورۀ ارشد خود را شیمی آلی بخواند. زیرا رشتۀ شیمی دارویی بسیار زیاد به شیمی آلی مرتبط است و بسیاری از اصول سنتز ترکیبات آلی از جمله داروها موضوع این رشته می باشد.
لازم به ذکر است که اساتید دانشکده های داروسازی نیز در مصاحبۀ دکتری بیشتر راغب هستند از دانشجو های شیمی در گرایش آلی انتخاب کنند تا گرایش های شیمی فیزیک و معدنی و تجزیه. زیرا این دانشجویان بیشتر به کار آن ها و گروه تحقیقاتی آن ها خواهند آمد.
اخیرآ وزارت علوم نیز رشتۀ شیمی دارویی را به مجموعۀ رشته های شیمی افزوده است و خوب دانشجویی که همان ارشد خود را شیمی دارویی بخواند خوب خیلی خیلی شانس بیشتری برای قبولی در شیمی دارویی وزارت بهداشت دارد.
2 نظر برای "رشته های مجاز که با آنها می توانید داروساز شوید" ارسال شده
مرسی استاد مطمعنم که با شما من همون ۲۰۰ میشم و قبول میشم
Thank youuuuuuu